Dragon Ball: Xenoverse 2

  • Ontwikkelaar Dimps
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia
  • Genre Fighting , RPG
  • Gameliner score -

Video: Gratis update voor Dragon Ball Xenoverse 2

Bandai Namco heeft vandaag een gratis update voor Dragon Ball Xenoverse 2 uitgebracht. De update biedt meer customizations, vaardigheden, omgevingen en game modi.

Zo zijn er twee nieuwe Battle Techniques: de Limit Burst die voor een korte tijd je kracht vergroot en met de Flash Revive herstel je een gevallen bondgenoot ten koste van enkele hit points. Ook zijn er nieuwe SSGSS transformaties, Awoken Skills, Partner Customizations, meer figuren en scenario's voor het Hero Colosseum en meer. Bekijk de trailer hier.

Dragon Ball Xenoverse 2 is verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?