Super Smash Bros. Ultimate

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 7 december 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Video: Kazuya en meer deze week naar Smash Bros. Ultimate

Er komt een hoop nieuwe content naar Super Smash Bros. Ultimate. Later deze week kunnen spelers aan de slag met Kazuya uit Tekken en Mii-kostuums uit toonaangevende game-franchises.

De Nintendo Direct tijdens E3 2021 opende met een grote aankondiging: Tekken's Kazuya komt naar Super Smash Bros. Ultimate. Zoals bij de meeste nieuwe DLC-personages in de game, werd ook direct een extra presentatie aangekondigd waarin Masahiro Sakurai, het brein achter de Super Smash Bros-reeks, het personage in detail uitlegt. Die presentatie was vandaag. In de presentatie is onder andere te zien dat Kazuya één van de meest technische personages tot nu toe is. Hij behoudt veel aanvallen uit Tekken, maar zijn duivelse krachten stellen hem ook in staat sprongen, smashaanvallen en speciale aanvallen uit te voeren. Dat is iets wat hij niet kon in zijn eigen game. Kazuya komt gebundeld met een nieuw level gebaseerd op Mishima Dojo, de dojo van Kazuya's familie. Tevens brengt de nieuwe vechter 39 muzieknummers uit de Tekken-serie met zich mee. Ook verschijnen er samen met Kazuya enkele nieuwe Mii-kostuums gebaseerd op Shantae, Lloyd Irving uit Tales of Symphonia, Dante uit Devil May Cry en Dragonborn (Skyrim). Shantae komt gebundeld met een muzieknummer. De presentatie werd afgesloten met de aankondiging van een Min Min-amiibo en de releasedatum van Kazuya. Op 30 juni kunnen spelers met alle nieuwe content aan de slag.

De Super Smash Bros. Ultimate-DLC verschijnt op 30 juni. De game en de eerste vier DLC-personages uit deze Fighters Pass zijn reeds te spelen op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?