Super Smash Bros. Ultimate

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 7 december 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Video: Super Smash Bros. Ultimate voegt Min Min toe

Sakurai heeft persoonlijk de nieuwste DLC fighter uit de doeken gedaan. Hier is de nieuwste toevoeging aan Super Smash Bros. Ultimate uit de game ARMS, het personage Min Min.

Als je niet bekend bent met ARMS, het was één van de launchtitels voor de Nintendo Switch. Deze actiegame ging vooral over diverse personages die elkaar probeerde knock-out te slaan met hun lange armen. Min Min is het personage die toegevoegd wordt aan het rooster van Super Smash Bros. Ultimate. Deze dame houdt van noedels en heeft net zoals alle andere ARMS-karakters twee lange armen. Haar armwapens bestaan uit een bokshandschoen variant en een draak, je kan echter tussen diverse modellen kiezen tijdens het vechten. Beneden zie je de gehele video, met onder andere een deepdive waarin ze meer gameplay van Min Min laten zien. Het ARMS-personage is onderdeel van de Fighters Pass vol 2.

Super Smash Bros. Ultimate is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?