Trailer: Eerste fighter Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 onthuld

Geplaatst: 26 maart 2020 23:23
Aangepast: 26 maart 2020 23:26

De eerste fighter van de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 is onthuld. Deze nieuwe vechter komt uit de game Arms.

Begin dit jaar werd de eerste Fighters Pass van Super Smash Bros. Ultimate afgesloten door de toevoeging van Byleth aan Smash. Byleth is het vijfde DLC-personage wat aan de game is toegevoegd. Nintendo had echter aangegeven dat er een tweede Fighters Pass in aantocht is met vijf nieuwe fighters en heeft vandaag tijdens de Nintendo Direct Mini de eerste van deze vijf onthuld. De eerste DLC-vechter van de tweede Fighters Pass is een van de personages uit de Switch-game ARMS. ARMS kent verschillende personages met elk hun eigen speciale vaardigheden, dus het is momenteel nog niet precies bekend hoe deze personages in Smash verwerkt gaan worden.

Super Smash Bros. Ultimate is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. De nieuwe DLC-personages uit ARMS worden in juni aan de game toegevoegd.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord