Video: Launchtrailer voor laatste episode Life is Strange: Before the Storm

Er is zojuist een launchtrailer voor de bonus episode van Life is Strange: Before the Storm uitgegeven, genaamd: Farewell. De episode is deel van de Digital Deluxe Editon.

In de launchtrailer van de laatste episode uit de reeks van Life is Strange: Before the Storm zien wij Chloe en Max in hun jongere jaren. De episode focust zich op het begin van hun vriendschap en wil daarmee deze game reeks afsluiten. Maar niet getreurd, Square Enix heeft laten weten dat men al bezig is met een nieuwe Life is Strange serie.

De laatste episode van Life is Strange: Before the Storm is verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?