Video: Nintendo blaast Animal Crossing: New Leaf nieuw leven in

Nintendo blaast Animal Crossing: New Leaf nieuw leven in! Dit is vandaag via Nintendo Direct bekendgemaakt. Spelers kunnen onder andere aan de slag op een camping! Gisteren werd al aangekondigd dat de game amiibo-ondersteuning gaat krijgen.

Naast deze - broodnodige - feature zijn er nóg meer nieuwe mogelijkheden toegevoegd! Meerdere minigames zijn beschikbaar, mits je de in-game items koopt welke dit mogelijk maken. Ook is het mogelijk jouw opgeslagen spellen van Animal Crossing: Happy Home Designer over te zetten, zodat je die meubels ook kunt gebruiken in New Leaf. Het inrichten van huizen is ook aangepast en is nu ongeveer gelijk aan die van Home Designer, wat zorgt voor een veel mooiere manier van inrichten!

De update - genaamd 'Welcome amiibo' - is nu al te downloaden via de Nintendo eShop. Op 25 november ligt de fysieke versie in de winkel. Wat vinden jullie, is deze update overtuigend genoeg om de game weer eens op te starten?

BRON Persbericht Nintendo

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?