Video: Paper Mario in de echte wereld

Paper Mario in de echte wereld. Het is even raar opkijken, maar het is echt waar. Er zijn kleine scenes gevonden waarin Mario en een aantal andere karakters in de echte wereld bezig zijn met opnames.

Het gaat hier om een trailer ten ere van de release van Paper Mario: Color Splash.. In de trailer zie je zogenoemde ongebruikte scenes van de personages uit Paper Mario: Color Splash in de echte wereld, compleet met regisseur.

Paper Mario: COlor Splash is vanaf vandaag verkrijgbaar op de Wii U.

BRON YouTube

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?