Video: Superhelden in Rocket League

Vanaf vandaag is de nieuwe DLC voor Rocket League verkrijgbaar. Hierbij is een nieuwe trailer vrijgegeven.

Rocket League krijgt een DLC met als thema de DC superhelden. In de DLC krijgen spelers twee nieuwe Battle-Cars: de Dark Knight Rises Tumbler en de '89 Batmobile. Ook kunnen spelers hun auto's oppimpen met stickers van onder andere Wonder Woman, de Flash, Green Arrow en Aquaman. Daarnaast is er een nieuwe boost toegevoegd, gewijd aan de Flash. Bekijk hieronder de trailer:

Rocket League's DC Super Hero DLC is verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?