Video: Terugkijken in de nieuwe The Last Guardian trailer

Terugkijken in de nieuwe The Last Guardian trailer. Sony heeft een nieuwe trailer naar buiten gebracht van The Last Guardian. Nou ja, nieuwe trailer? Het is een introperspecive trailer die terugkijkt naar ICO en Shadow of the Colossus.

De games van Team ICO lijken stylistisch verschikkelijk op elkaar, zeker als je ze zo naast elkaar ziet spelen. De trailer eindigt met wat gameplaybeelden van The Last Guardian.

The Last Guardian komt uit op 6 december 2016 voor de PlayStation 4.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?