Video: Waan je een echte piraat in Abandon Ship

Waan je een echte piraat in Abandon Ship, een nieuw aangekondigde game van Fireblade Software! Deze tactische game focust zich volledig op het overleven van de woeste Zeven Zeeën. Samen met jouw trouwe crew ga je de strijd aan met andere piratenschepen.

De wereld is erg fantasy-gericht, met olieverfschilderijen als inspiratiebron. Al jouw acties hebben invloed op de wereld om je heen, dus het is goed nadenken wat je precies wél en niet kan doen. Onderstaande aankondigingstrailer laat al wat van de game zien. Abandon Ship komt in 2017 uit voor de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?