Voice-chat even weg bij Home

Sony heeft de voice-chat uit Home, de virtuele wereld waarin je met je eigen personage contact kan maken met andere PS3 gamers, even uitgezet. Voorlopig is alleen de text-chat beschikbaar.

Sony wilt eerst de connectieproblemen oplossen en meldt dat je over enige tijd weer kan praten met je medegamers. Wel is het sinds de nieuwe 1.04 patch makkelijker geworden om verbinding te krijgen met Home en zijn de customization options uitgebreid.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?