World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Volgende MMO Blizzard geen World of Warcraft 2

Blizzard is bezig met een nieuw MMO project, en er werd druk gespeculeerd over nog een uitbreiding voor het immens populaire World of Wacraft, of zelfs een tweede deel van deze game.

Mike Morhaime, baas van Blizzard, heeft nu bekendgemaakt dat we daar in ieder geval niet naar uit kunnen kijken. Simpelweg zei hij het volgende:

"It's not going to be a World of Warcraft sequel,"

Dat is in ieder geval duidelijke taal van Mike. Daarnaast vertelde hij dat ze met deze MMO geen poging gaan doen om World of Warcraft te vervangen, maar ze willen een hele nieuwe ervaring bieden op het MMO gebied. Wat het nieuwe project precies in houdt is verder nog niet bekend, het enige wat nu dus zeker is, is dat World of Warcraft zich voorlopig koest houdt wat betreft uitbreidingen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?