Volgende week Rez HD en schaken op Xbox Live

Vandaag maakte Microsoft bekend dat de game Rez HD van Q Entertainment 29 januari naar Xbox Live Marketplace komt, daarnaast zal ook Chess Master Live uitkomen. Voor Rez HD moet je 800 Microsoft punten bètalen. Voor Chess Master Live is dat nog niet bekend.

Rez HD heeft iets speciaals. Je kan deze game met twee controllers spelen, terwijl je in je eentje bent. Met de ene controller zul je gewoon kunnen spelen en de andere controller zal op de maat trillen aangezien deze game aardig ritmisch is. Overigens is dit geen nieuwe game. Rez verscheen al eerder op de PlayStation 2 en de Dreamcast.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?