Vrouw gearresteerd voor moord in MMORPG

Een vrouw in Japan is gearresteerd voor het vermoorden van haar man's online character in de MMO 'Maple Story'. Volgens het rapport van de politie in Sapporo, logde de vrouw in met haar man's account en wachtwoord en 'vermoorde' vervolgens zijn online character.

Het motief voor de 'moord' was wraak, de vrouw kreeg namelijk te horen dat haar man van haar wilde scheiden. De vrouw zit nu vast voor verdenking van illegaal inloggen op de computer en manipulatie van elektronische data. Ze kan hiervoor 5 jaar celstraf krijgen of een geldboete.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?