Far Cry 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score -

Waarschijnlijk later roofdieren in Far Cry 2

Als we straks met Far Cry 2 aan de slag kunnen, zien we de dieren op de Afrikaanse savanne vredig rond bewegen zonder enige rol van betekenis.
Mogelijk komt daar later verandering in, want de dialoogschrijver van Far Cry 2 Patrick Redding heeft aangegeven dat er roofdieren kunnen worden aangeboden in de toekomst.

In welke vorm is nog niet duidelijk, want het kan gaan om downloadbare content voor Far Cry 2 of zelfs voor Far Cry 3 wat zich ook af gaat spelen in Afrika.

De beslissing om in Far Cry 2, die dit jaar nog uitkomt, geen roofdieren op te nemen was al vroeg genomen tijdens de ontwikkeling van de game, aangezien het team al genoeg werk had met de AI van de mensen in deze reusachtige omgeving.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?