Waarschijnlijk later roofdieren in Far Cry 2

Geplaatst: 4 september 2008 20:13
Aangepast: 15 september 2019 16:17
-

Als we straks met Far Cry 2 aan de slag kunnen, zien we de dieren op de Afrikaanse savanne vredig rond bewegen zonder enige rol van betekenis.
Mogelijk komt daar later verandering in, want de dialoogschrijver van Far Cry 2 Patrick Redding heeft aangegeven dat er roofdieren kunnen worden aangeboden in de toekomst.

In welke vorm is nog niet duidelijk, want het kan gaan om downloadbare content voor Far Cry 2 of zelfs voor Far Cry 3 wat zich ook af gaat spelen in Afrika.

De beslissing om in Far Cry 2, die dit jaar nog uitkomt, geen roofdieren op te nemen was al vroeg genomen tijdens de ontwikkeling van de game, aangezien het team al genoeg werk had met de AI van de mensen in deze reusachtige omgeving.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 2

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

24 oktober 2008

-

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer