World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

World of Warcraft restaurant in Peking

Alsof er nog niet genoeg aandacht is voor World of Warcraft naast de game zelf (denk aan kaartspellen, bordspellen en stripboeken), is er in Peking een restaurant geopend die helemaal in het teken staat van de grootste MMO aller tijden.

Het hele restaurant is aangekleed met dingen die allemaal met World of Warcraft te maken hebben. Denk aan levensgrote figuren van de Alliance, The Hall of Snow Storms (het eetgedeelte van het restaurant) en een grote TV aan de muur waarop gameplay van de game te zien is. Daarnaast heeft al het voedsel de naam van een inwoner van het spel. De eigenaar van het restaurant is zelf ook een grote fan van World of Warcraft, en wil er met dit restaurant voor zorgen dat fans bij elkaar kunnen komen in een voor hen zeer leuke plek.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?