WWE superster wil meer bloed zien

WWE worstelaar Randy Orton komt in een interview op voor gamedevelopers die vechten tegen alle kritiek die geweldadige games tegenwoordig krijgen.

De worstelaar, die op het moment even uit de comissie ligt door een gebroken sleutelbeen, was laatst in Londen om de THQ game 'Smackdown vs Raw 2009' te promoten. Hij gaf te weten dat hij alle kritiek op geweld in games beu is en dat ouders zich niet zulke zorgen moeten maken over wat voor soort games hun kids spelen. Volgens Orton mag er juist meer geweld in en zijn sommige films vele malen harder en geweldadiger dan de meeste games. Zelf is Orton in het bezit van een Xbox 360 en een Nintendo Wii en speelt graag met zichzelf in 'Smackdown vs Raw. Hij was vooral tevreden met zijn tatoos die erg in detail zijn in de game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?