Xbox 360 Arcade prijs daalt fors

Er waren al geruchten dat de Xbox 360 nog meer prijsdalingen zou ondergaan. De Xbox 360 Arcade kost nu nog 279 dollar in Amerika. Er is nu een gerucht gekomen dat op 7 september de prijs gaat dalen naar 199 dollar. Ook andere versies van de Xbox 360 zullen een prijsdaling ondergaan.

De foto laat een magazijnsysteem zien waaruit blijkt dat de 7 september de prijs van de Arcade versie daalt. Er is geen echt concreet bewijs over andere versies. Het zou een goede zet zijn van Microsoft om net voor de feestdagen de prijs te laten dalen. In Europa kost de Xbox 360 Arcade al 199 euro, maar de euro is meer waard.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?