Xbox 360 games verkopen het best

Microsoft heeft erg veel geluk met de verkoop van Xbox 360 games. Gamers met een Xbox 360 kopen namelijk meer games dan gamers die in het bezit zijn van een Nintendo Wii of PlayStation 3. Microsoft beweert ook dat dit aantal blijft groeien.

Volgens Microsoft heeft elke Xbox 360 bezitter ongeveer 8,1 games in huis liggen. In januari 2007 waren dit er maar 5,3 en begin dit jaar waren het er 7. Het aantal games blijft dus stijgen en uitgevers verkopen daardoor meer games voor de Xbox 360 dan voor de PlayStation 3 of Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?