Zet je Xbox Live downloads alvast in de wachtrij

De nieuwe Xbox Experience brengt ons een hoop nieuwe dingen. Zoals de avatars, je eigen gamerpic en een nieuwe lay-out. Vandaag is er een nieuwe functie bekendgemaakt door Major Nelson.

Na de update op 19 november zal namelijk de hele Marketplace te zien zijn op je computer. Hier kan je alvast aanvinken welke downloads je wilt starten zodra je je Xbox 360 opstart. Hierdoor beginnen de downloads direct.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?