Gears 5

  • Ontwikkelaar The Coalition
  • Eerste releasedatum 10 september 2019
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Video Preview: Gears 5

Er heerst een grote tweestrijd bij dit presentatieduo en nu gaat het niet over of roken nu wel of niet kan in Gears 5. Bram ziet veel positieve dingen in Gears 5, Rudy ziet juist donderwolken boven de knaller van Microsoft. Komen de twee gezamenlijk tot een duidelijke conclusie?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?