Mortal Kombat 1

  • Ontwikkelaar NetherRealm Studios
  • Eerste releasedatum 19 september 2023
  • Platformen Pc , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Winacties: Win Mortal Kombat 1 Kollector's Edition voor de PS5

GET OVER HERE en doe mee met onze nieuwste winactie! Maak kans om de Mortal Kombat 1 Kollector's Edition binnen te halen voor de PlayStation 5.

Wat valt er te winnen?

Ja, het is een prijs waar je u tegen zegt. De Mortal Kombat 1 Kollector's Edition voor de PlayStation 5 is een pakketje vol met interessante items. De Kollector's Edition bevat de Mortal Kombat 1 Premium Edition, een speciale steelcase, een standbeeldje, de officiële Kollector's Box en diverse art prints.

Hoe doe ik mee?

Het enige wat je hoeft te doen is het volgende: ga naar de Discord server van Gameliner en begeef je naar het kanaal #giveaways. Reageer met de passende emoji en je doet automatisch mee! Heel veel plezier en succes! Let op: deze winactie is geldig t/m 10 oktober.

Win Mortal Kombat 1 Kollectors Edition voor de PS5

Mortal Kombat 1 is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 5, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?