Hoeveel ruimte Tekken 8 inneemt op de PlayStation 5

Geplaatst:

Bandai Namco heeft de bestandsgrootte onthuld voor de PlaySation 5-versie van Tekken 8 op X. Met deze informatie weten spelers in ieder geval of ze nog wat games van hun opslag moeten klappen.

Het nieuws van de ontwikkelaar komt in dezelfde week als de lancering van de Tekken 8 Opening Movie; de hype lijkt flink op gang te komen. Volgens de informatie die op X is gepubliceerd, vereist Tekken op de PS5 ongeveer 80 GB vrije ruimte. Dit is 20 GB minder dan de vereiste opslagruimte voor de PC-versie, die 100 GB bedraagt. Het is nog onduidelijk of de Xbox Series X/S-versie ook slechts 80 GB vereist. Spelers kunnen Tekken 8 op de PS5 vooraf laden vanaf 23 januari 2024.

Op 26 januari komt Tekken 8 uit op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Onze vechtgame-fanaat Rudy heeft al een uitgebreide hands-on preview voor je opgesteld. En voor degenen die nog geen idee hebben wat ze van de game kunnen verwachten, heeft onze Rudy ook een 'Alles wat je moet weten over Tekken 8'-artikel voor je in elkaar geflanst. Doet 'ie even, hé!

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 8

Series

Tekken

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 januari 2024

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord