Trailer: Bal je vuisten, hier is de Tekken 8 Opening Movie

Geplaatst:
Aangepast: 16 januari 2024 15:29

Nog eventjes en het is zo ver. Tekken 8 staat op het punt om rake klappen uit te delen wanneer het om menig banksaldo gaat en dat heuglijke feil moet uiteraard gevierd worden met een trailer.

Aan Tekken 8 trailers hebben we momenteel geen gebrek - ieder personage heeft er inmiddels wel eentje toebedeeld gekregen - maar voor een officiële Opening Movie zijn de meesten van ons toch nog wel te porren. Komt dat even lekker uit, want Bandai Namco heeft uitgerekend die trailer nog voor ons in de aanbieding.

De oplettende kijker heeft natuurlijk ook al gespot dat Bandai Namco ook vast een sneak peek levert wanneer het om DLC aankomt. Onze breakdancende Eddy maakt in de lente van dit jaar zijn opwachting als onderdeel van Season 1 content.

Tekken 8 verschijnt op 26 januari op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Benieuwd wat onze eigen fighter-goeroe Rudy van Tekken 8 vindt? Check dan hier zijn uitgebreide hands-on preview van Tekken 8. Heb je nog helemaal geen idee wat je van de game moet verwachten? Laat je dan door Rudy up to speed brengen middels zijn Alles wat je moet weten over Tekken 8 item.

Bron: Bandai Namco
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 8

Series

Tekken

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 januari 2024

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord