AC Valhalla: The Last Chapter verschijnt in december

Geplaatst:
Aangepast: 21 november 2022 18:21

Ubisoft brengt binnenkort de laatste aanvullende content uit voor Assassin's Creed Valhalla. In een blogpost geeft de uitgever en ontwikkelaar tekst en uitleg over deze laatste uitbreiding.

Onder de toepasselijke noemer The Last Chapter ziet Assassin's Creed Valhalla over enkele weken de laatste uitbreiding tegemoet. Daarna is het over en uit als het aankomt op aanvullende content voor de Viking game. In de loop der jaren zijn er al een aantal uitbreidingen verschenen. Zo bracht Ubisoft Wrath of the Druids, Siege in Paris en Dawn of Ragnarök. Om The Last Chapter straks te kunnen spelen dien je wel alle gebieden in Engeland te hebben ontgrendeld, de mythische verhaallijnen van Asgard en Jotunheim te hebben voldaan, je nederzetting naar level vijf te hebben gebracht, de Jomsviking barracks te hebben gebouwd en alle doelwitten van de Order of the Ancients te hebben vermoord waarmee je diens leider onthuld.

In het blog op de website van Ubisoft gaat de ontwikkelaar ook nog even in op de feedback vanuit de community. Al vrijwel sinds de release van Valhalla schreeuwen de fans namelijk om een New Game+ modus. Helaas is het aan dovemansoren gericht, want Ubisoft zal aan deze smeekbedes geen gehoor geven. Als reden geven zij dat ze er onvoldoende beloningen tegenover kunnen zetten, waardoor het opnieuw spelen van de game geen toegevoegde waarde zal hebben. Daarentegen hopen zij met de aankomende en reeds uitgebrachte content fans voldoende redenen te hebben gegeven om Assassin's Creed Valhalla te blijven spelen. Daarnaast worden de seizoensfestivals stopgezet. Eventuele beloningen die je gemist hebt kun je bij kooplieden alsnog verkrijgen.

Assassins Creed Valhalla The Last Chapter postlaunch content

The Last Chapter voor Assassin's Creed Valhalla verschijnt op 6 december voor alle platformen. Daarna is het gedaan met de uitbreidingen voor de game. Ubisoft belooft binnenkort met nog meer nieuws naar buiten te komen over de laatste uitbreiding. Nieuwsgierig naar de game? Check dan onze review van Assassin's Creed Valhalla.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord