Accessoires prijsstunts

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het maakt niet uit welke consoles je bezit en hoeveel spellen wanneer je geen manier hebt om deze te besturen. Niet zo gek natuurlijk. Gameliner helpt jou deze accessoires te bètalen door drie heel bijzondere aanbiedingen. De echte computerfanaat kan bijvoorbeeld met de meest stijlvolle muismat, de SteelSeries: Experience I-2, soepel glijdend de feestdagen in.

Nu voor vier euro:

SteelSeries: Glide

De SteelSeries Glide wordt aangebracht onder de muisvoetjes, om zo de frictie tussen de muis en de muismat te verminderen. Hierdoor glijdt de muis beter over de muistmat. De SteelSeries is in het bijzonder geschikt voor harde muismatten (hard kunststof, glas en metaal). De SteelSeries Glide is gemaakt van teflon. Teflon heeft de laagste wrijvingscoëfficiënt van elk bekende kunststof, wat het bijzonder geschikt maakt voor gamen. De SteelSeries Glide bevat twee strips van elk 100 bij 30 mm.

Nu vanaf vierentwintig euro:

Xbox 360: Wired Controller

De Xbox 360 controller is gebaseerd op het alom gewaardeerde ontwerp van de Xbox Controller S, is voorzien van een extra lange kabel van 3 meter en wordt gekenmerkt door een verbeterd ergonomisch ontwerp. Via de centrale, verlichte Xbox Guide knop kun je snel toegang krijgen tot je digitale films, muziek en gamecollectie. Kortom, je profiteert van optimale flexibiliteit, precisie, controle, kwaliteit en comfort.

SteelSeries: Experience I-2

De SteelSeries Experience I-2 is waarschijnlijk de meest stijlvolle muismat in de wereld. De mat is speciaal ontworpen voor gamers, grafisch ontwerpers en anderen die hun muis veel gebruiken en betrouwbare communicatie met hun computerapparatuur wensen. De SteelSeries Experience I-2 heeft een responsief en nauwkeurig oppervlak. Deze mat is ontwikkeld voor balmuizen en optische muizen en heeft een geweldig design. De grootte van deze mat maakt hem ideaal voor muizen met zowel hoge als lage gevoeligheid. De SteelSeries Experience I-2 is ook beschikbaar in de kleuren roze, zwart en blauw. Afmetingen: 250 x 300mm.

Lees meer