Alan Wake

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 14 mei 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre Actie , Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Alan Wake exclusief voor Vista

Remedy Entertainment, bekend van Max Paine, komt dit jaar met een nieuwe game. In opdracht van Microsoft is de Finse ontwikkelaar begonnen aan een nieuwe filmachtige thriller van formaat.

Ik heb het hier over Alan Wake. De game moet uitkomen op de pc en Xbox 360. Remedy meldde vandaag dat Alan Wake Vista-exclusive wordt, dit omdat Microsoft Vista meer wil gaan promoten.

Remedy meldde ook dat ze maar met een kleine team zijn en ze dus niks beloven qua releasedatum. Microsoft heeft een release in 2008 beloofd, Remedy wil er echter nog helemaal niks over kwijt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?