Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Animal Crossing Direct vindt volgende week plaats

De datum van de aankomende Animal Crossing: New Horizons Direct-presentatie is bekendgemaakt. Volgende week krijgen we te horen wat voor veranderingen er naar ons eiland komen.

Na tijdenlang vrijwel geen substantiële updates te hebben gehad, staat Animal Crossing: New Horizons eindelijk weer in de schijnwerpers. Het gebrek aan content hakte er bij sommigen flink in. Onze eigen Claudia schreef zelfs nog een artikel over haar Animal Crossing burn-out. Gelukkig ontvingen we tijdens de afgelopen Nintendo Direct het verlossende woord: Brewster komt naar Animal Crossing: New Horizons en er staat een Animal Crossing: New Horizons Direct-presentatie op de planning. Het lijkt er dus op dat er eindelijk wat nieuwe content voor de game gaat verschijnen. De presentatie met nieuwe informatie over opkomende New Horizons-updates heeft nu een datum ontvangen. Volgende week krijgen we te zien welke verassingen Nintendo voor ons eilandleven in petto heeft. Omcirkel vrijdag de vijftiende maar alvast in je agenda, want dan is het raak.

onbekend

De Animal Crossing: New Horizons Direct-presentatie vindt plaats op vrijdag 15 oktober om 16:00 uur Nederlandse tijd.

BRON Nintendo

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?