Anthem

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 22 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Anthem en meer naar Origin en EA Access

EA heeft onlangs de bibliotheek van haar abonnementsdienst uitgebreid met nieuwe games. Zo kwamen Anthem en meer games naar Origin en EA Access.

Electronic Arts maakte onlangs bekend dat de bibliotheek van Origin en EA Access wordt uitgebreid met nieuwe games. Voor Origin Access op de pc zijn Anthem, The Escapists 2, Ultimate Chicken Horse, Vambrace: Cold Soul en Yooka-Laylee aan de bibliotheek toegevoegd. Vanaf 19 september wordt ook van FIFA 20 beschikbaar voor Premier-abonnees en Basic-gebruikers kunnen tien uur lang FIFA 20 uitproberen middels een Play First Trial. Voor EA Access op de Xbox One en de PlayStation 4 zijn Anthem en vanaf aankomende donderdag de First Play Trial van FIFA 20 beschikbaar.

onbekend

De nieuwe games zijn momenteel speelbaar via Origin Access en EA Access. FIFA 20 is vanaf 19 september beschikbaar.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?