Check hier alle The Triple-i Initiative content

Apex Legends: Breakout heeft een gameplay trailer

Geplaatst: 9 februari 2024 14:48
Aangepast: 9 februari 2024 15:33

Er is een nieuwe gameplay trailer online verschenen voor Apex Legends: Breakout. Het nieuwe seizoen gaat een hoop veranderingen naar de game brengen voor het 5-jarige jubileum.

Breakout wordt het 20e seizoen van Apex Legends, maar het markeert ook het 5-jarige bestaan van de game. Dit seizoen brengt grote aanpassingen met zich mee. Respawn belooft met deze aanpassingen een 'diepere meta, waar elke wedstrijd een kans is om nieuwe strategieën uit te proberen'. Daarnaast wil de ontwikkelaar een nieuw publiek binnenhalen, onder andere met modi die zijn ontworpen om spelers direct in de actie te krijgen en meer kansen om Legends vrij te spelen door middel van gameplay. De grootste verandering die naar Apex Legends komt is het nieuwe Legend upgrade systeem. In de loop van een match kunnen spelers kiezen uit vier upgrades, waarmee ze de vaardigheden van hun personage kunnen aanpassen. De kernvaardigheden van ieder personage blijven hetzelfde, maar op deze manier komen er meer mogelijkheden voor spelers, aldus Respawn. Je krijgt twee keer per match de kans om je Legend te upgraden met het nieuwe systeem.

Apex Legends: Breakout gaat live op 13 februari.

Bron: YouTube Apex Legends

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord