Ara: History Untold verschijnt in september

Geplaatst: 12 juni 2024 19:50
-

Ara: History Untold heeft een releasedatum ontvangen. In september kun je de geschiedenis van de mensheid gaan herschrijven.

Dit nieuws werd onthuld tijdens de Xbox Games Showcase Deep Dive. Ditmaal was de beurt niet aan Avowed, maar aan Age of Mythology: Retold en Ara: History Untold. Laatstgenoemde was afwezig tijdens de Xbox Games Showcase 2024, maar ontwikkelaar Oxide Games stelt de fans al snel gerust. De releasedatum staat vast en tijdens de Deep Dive komen er genoeg verse gameplaybeelden langs. In Ara: History Untold bouw je een land op en leid je het volk door de geschiedenis van hoogtepunten (en waarschijnlijk ook dieptepunten) heen. Je moet diplomatisch te werk gaan en rekening houden met diverse ontwikkelpunten. Word jij de voorloper in kunst en cultuur? Of ga je je toch meer bezighouden met de militaire macht? Binnenkort mag je jezelf gaan bewijzen als almachtige heerser.

Ara: History Untold is beschikbaar vanaf 24 september voor de pc. De Xbox Series-versie verschijnt op een latere datum.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ara: History Untold

Ontwikkelaar:

Oxide Games

Uitgever:

Xbox Game Studios

Release:

24 september 2024

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord