Assassin's Creed Shadows Collectors Edition keert goedkoper terug

-

Assassin's Creed Shadows, je weet wel die game die recentelijk plotseling werd uitgesteld, heeft nogal wat tumult veroorzaakt. Naast het uitstel werden alle pre-orders geannuleerd en konden ook mensen die uitkeken naar de Collector's Edition fluiten naar hun bestelling. Tot nu dan, de Assassin's Creed Shadows Collector's Edition keer namelijk terug en is goedkoper dan ooit!

Als een donderslag bij heldere hemel werd Assassin's Creed Shadows uitgesteld naar 14 februari 2025. De developers hadden meer tijd nodig om aan de game te werken en die kregen ze dan ook in de vorm van zo'n vier maanden tijd. Het nieuws werd echter niet bepaald goed ontvangen. De beurskoers van Ubisoft zakte door het ijs en alle pre-orders werden automatisch geannuleerd. Logisch, want die pre-orders kwamen gepaard met een season pass en die zou juist gaan verdwijnen. Nu verschijnt de Assassin's Creed Shadows Collector's Edition echter weer online en is deze warempel vijftig euro goedkoper dan eerst. Het pakket bevat nagenoeg dezelfde elementen, bestaande uit een Naoe en Yasuke statue, een steelbook + game, swordguard, wereldkaart, art-book, wall scroll en twee lithografieën. Er ontbreken echter twee dingen. Precies, de season pass en de early access. Mensen die de game pre-orderen krijgen nu enkel een toekomstige expansion en bonus quest voorgeschoteld. Op zich niets schokkends dus, en het mooie is ook nog dat je vijftig piek minder kwijt bent. De Assassin's Creed Shadows Collector's Edition kost je nu namelijk een schamele €240,00. Nu maar zien of Ubisoft de historische mix-up uit het art-book heeft gehaald.

Assassins Creed Shadows Collectors Edition

Assassin's Creed Shadows verschijnt op 14 februari 2025 voor PlayStation 5, Xbox Series en pc.

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Shadows

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

14 februari 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord