Bandai Namco brengt Dragon Ball: Xenoverse 2 naar Google Stadia

Geplaatst: 13 juni 2019 11:55
Aangepast: 15 juni 2019 11:49
-

De bibliotheek van games die straks op Stadia te spelen zijn, wordt alsmaar groter. Bandai Namco brengt Dragon Ball: Xenoverse 2 namelijk ook naar Google Stadia.

Dragon Ball: Xenoverse 2 is een fighter die in 2016 uitkwam vor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een jaar later werd de game ook naar de Nintendo Switch gebracht. Uitgever Bandai Namco maakt nu bekend dat de game later ook naar Google Stadia gaat komen. De streamingservice van Google zorgt ervoor dat de game naar een nog groter publiek kan worden gebracht. Volgens Bandai Namco is dit de eerste van vele samenwerkingen met Google.

Dragon Ball: Xenoverse 2 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Google Stadia is vanaf november in Nederland beschikbaar.

Bron: Persbericht Bandai Namco
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Ball: Xenoverse 2

Ontwikkelaar:

Dimps

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

28 oktober 2016

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord