Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Elden Ring

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Bandai Namco wil samenwerken met Brandon Sanderson

Bandai Namco, de uitgever van Elden Ring en de Dark Souls serie, wil een samenwerking aangaan met sci-fi auteur Brandon Sanderson. Het schijnt om een 'Soulsborne pitch' te gaan.

Sanderson is vooral bekend om zijn fantasy boeken Mistborn en Stormlight Archive. Tijdens een live stream deed hij een unboxing van een pakket dat afkomstig was van uitgever Bandai Namco. De auteur ontving een groot pakket in het thema van Elden Ring met onder andere een zwaard, mantel andere merchandise van de From Software game. En daar hoorde ook nog een brief van de uitgever bij. "Ze zijn geïnteresseerd om misschien samen iets te doen, is wat dat zegt," zei Sanderson op de stream. "Ik ook, eigenlijk. Dit is hoe ik het doe: Ik heb eigenlijk een pitch voor hen in mijn achterhoofd... dus misschien moet ik ze mijn pitch sturen en kijken wat ze ervan vinden." Hierna onthulde de auteur dat hij eigenlijk al een idee bedacht had voor een nieuwe Soulsborne game. From Software's laatste game, Elden Ring, is zelf een samenwerking met fantasy-auteur George R.R. Martin die bijzonder goed is ontvangen. Sanderson heeft eerder betoogd dat hij degene had moeten zijn die gevraagd was om Elden Ring te schrijven in plaats van Martin. Het lijkt er nu op dat hij de volgende game van From Software mag gaan schrijven.

De livestream van Brandon Sanderson vond plaats op 5 april.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?