Big Huge Games is nu van THQ

Zojuist is bevestigd dat THQ, Big Hudge Games heeft overgenomen. Samen gaan ze werken aan een nieuwe titel, waarover op dit moment nog weinig bekend is. Het enige wat we van deze game weten is dat het een free roaming role playing game is (zoals Elders Scrolls: Oblivion.). Er zal verder geen verandering in beide organisaties plaatsvinden en beide hebben laten weten blij te zijn met de overname.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?