Turok

  • Ontwikkelaar Propaganda Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Switch
  • Gameliner score -

Binnenkort de demo van Turok op Xbox Live

Binnenkort is op Xbox Live de demo van de game Turok te verwachten. Een medewerker van Propaganda Games (ontwikkelaar van Turok ) laat weten dat de game bijna klaar is. Ook voor de PlayStation 3 bezitters zal er wederom een demo verschijnen maar iets later. Wat ook bekend is dat je online zowel tegen als co-op gespeeld kan worden. Met als tegenstanders zowel dinosauriërs als mensen. De game is vanaf 8 februari verkrijgbaar in de winkels.

Turok een First Person Shooter speelt zich af op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Je speelt als Joseph Turok, een voormalig lid van de Black Ops commando's en nu een lid van de elite Special Forces die op een missie zijn om een oorlogscrimineel op de pakken op een genetisch gemanipuleerde planeet. Nadat het schip wordt neergeschoten moet Joseph zijn instincten en militaire training gebruiken om het op te nemen tegen een leger goed getrainde soldaten en wilde beesten die de gevaarlijke planeet bewonen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?