Binnenkort de demo van Turok op Xbox Live

Geplaatst: 6 januari 2008 17:46
Aangepast: 19 mei 2018 14:52
-

Binnenkort is op Xbox Live de demo van de game Turok te verwachten. Een medewerker van Propaganda Games (ontwikkelaar van Turok ) laat weten dat de game bijna klaar is. Ook voor de PlayStation 3 bezitters zal er wederom een demo verschijnen maar iets later. Wat ook bekend is dat je online zowel tegen als co-op gespeeld kan worden. Met als tegenstanders zowel dinosauriërs als mensen. De game is vanaf 8 februari verkrijgbaar in de winkels.

Turok een First Person Shooter speelt zich af op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Je speelt als Joseph Turok, een voormalig lid van de Black Ops commando's en nu een lid van de elite Special Forces die op een missie zijn om een oorlogscrimineel op de pakken op een genetisch gemanipuleerde planeet. Nadat het schip wordt neergeschoten moet Joseph zijn instincten en militaire training gebruiken om het op te nemen tegen een leger goed getrainde soldaten en wilde beesten die de gevaarlijke planeet bewonen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Turok

Ontwikkelaar:

Propaganda Games

Uitgever:

Disney Interactive Studios

Release:

25 juli 2008

-

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Switch

Lees meer