BioShock

  • Ontwikkelaar 2K Boston
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre RPG , First-Person Shooter , Horror
  • Gameliner score

BioShock PlayStation 3 heeft releasedatum

Het heeft langer dan een jaar geduurd, maar hij komt er toch aan. BioShock voor de PlayStation 3! Na vele ontkenningen komt de game er toch aan. Vandaag is er een releasedatum van de game verschenen.

24 oktober zullen ook de PlayStation 3 bezitters letterlijk in deze game kunnen duiken. Deze versie van BioShock zal naast de volledige game ook extra content bevatten. De Survivor Modus is onder andere toegevoegd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?