Anthem

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 22 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

BioWare blijft Anthem onverminderd ondersteunen

BioWare blijft Anthem onverminderd ondersteunen en hamert erop dat de plannen om de game naar een hoger niveau te tillen, niet zijn gewijzigd. Het nieuws volgt na diverse verontrustende berichten vanuit het bedrijf.

Zowel Chad Robertson als Michael Gamble van BioWare voelden de noodzaak zich na diverse speculaties en berichtgeving uit te spreken over Anthem. Volgens de heren is BioWare nog steeds voornemens Anthem te verbeteren, ondanks dat er binnen BioWare ook mensen zijn die aan andere games werken. Eerder lieten een aantal hoofdontwikkelaars van BioWare weten dat zij niet meer werken aan Anthem, maar dat zij zich nu volledig richten op de ontwikkeling van Dragon Age 4. Volgens Gamble en Robertson betekent dat echter niet dat er geen aandacht meer is voor Anthem.

Anthem is speelbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?