Bit: Nieuwe Breath of The Wild-mod toont Hyrule voor de Calamity

Geplaatst:

Modder banan039 heeft wel een hele bijzondere The Legend of Zelda: Breath of the Wild-mod gemaakt. Met deze mod kan je namelijk Hyrule van Breath of the Wild van voor de Calamity verkennen.

Deze mod is net op tijd voor de release van Hyrule Warriors: Age of Calamity, die volgende week uitkomt op de Nintendo Switch. Deze mod maakt het mogelijk om Hyrule te ontdekken, voordat Calamity Ganon het verwoestte honderd jaar geleden. In een video van de mod zijn onder andere een volledig herstelde Sacred Grounds en verschillende dorpen en labs te zien. De mod is op dit moment nog niet helemaal af. Banan039 moet nog veel locaties aan diens mod herstellen en toevoegen. De volledige video is hieronder te bekijken.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is nu uit op de Nintendo Switch. Lees hier de review van Alex over deze game.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Wii U, Nintendo Switch

Releasedatum

3 maart 2017

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2017

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord