The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 3 maart 2017
  • Platformen Nintendo Wii U , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Bit: Nieuwe Breath of The Wild-mod toont Hyrule voor de Calamity

Modder banan039 heeft wel een hele bijzondere The Legend of Zelda: Breath of the Wild-mod gemaakt. Met deze mod kan je namelijk Hyrule van Breath of the Wild van voor de Calamity verkennen.

Deze mod is net op tijd voor de release van Hyrule Warriors: Age of Calamity, die volgende week uitkomt op de Nintendo Switch. Deze mod maakt het mogelijk om Hyrule te ontdekken, voordat Calamity Ganon het verwoestte honderd jaar geleden. In een video van de mod zijn onder andere een volledig herstelde Sacred Grounds en verschillende dorpen en labs te zien. De mod is op dit moment nog niet helemaal af. Banan039 moet nog veel locaties aan diens mod herstellen en toevoegen. De volledige video is hieronder te bekijken.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is nu uit op de Nintendo Switch. Lees hier de review van Alex over deze game.

BRON YouTube

Over auteur JolienMauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?