World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Blizzard brengt als eerbetoon Stan Lee naar World of Warcraft

Middels een nieuwe update heeft Activision Blizzard een eerbetoon gemaakt aan de vorig jaar overleden comic-icoon Stan Lee. Hij maakt zijn opwachting in World of Warcraft.

In de vorm van Stanley wandelt de geestelijk vader van vele Marvel-personages door Stormwind Keep en roept hij zo nu en dan Excelsior naar andere spelers. Zijn level wordt aangemerkt met een aantal vraagtekens en zijn rang is boss. Naast deze in een harnas gehesen Stan Lee, lopen er nog twee Stan Lee's rond. Eentje in een standaard zwart shirt en een ander in een Orgrimmar outfit. Gaaf eerbetoon toch?

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?