Borderlands 2

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 21 september 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Borderlands 2 komt 28 mei naar PS Vita

Sony heeft via Twitter bekendgemaakt dat Borderlands 2 op 28 mei uitkomt voor de PS Vita. Eerder werd al bekend dat de game deze maand zou verschijnen, maar een exacte datum was nog niet aangekondigd.

NEWS. Borderlands 2 for PS Vita will be released on the 28th May in Europe.

Borderlands 2 is een cartooneske shooter met RPG-elementen, die boordevol bizarre wapens en vijanden zit. De PS Vita-versie bevat een aantal extra's waaronder de twee personages Captain Scarlett en Captain's Booty en de Mister Torque's Campaign of Carnage.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?