Bungie vindt het niet leuk

Bungie-president Harold Ryan kan er niet om lachen dat de grote aankondiging van Bungie werd afgelast.

Keeping things clean, I certainly didn't agree with the decision to delay our news until sometime after E3. Bungie is always concerned first and foremost with our fans. Whenever we are prevented from exceeding their positive expectations it is not a laughing matter.

Don Mattrick, die de baas is van de Xbox 360 business bij Microsoft, vertelde tijdens de E3 dat Harold Ryan moest lachen en dat hij zei dat het gewoon met de groei van de business heeft te maken.

Niemand heeft nog wat vrijgegeven over de aankondiging.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?