Cheatcodes in je HappyMeal

Voor diegenen die wel eens een hamburgertje pakken hebben ze in Amerika een leuke verassing in de HappyMeals gestopt. Ter promotie van Lego Batman: The Videogame, zit er Batman Lego bij de maaltijden, en onderop het speelgoed bevinden zich cheatcodes voor de game.

Er zijn 8 verschillende speeltjes, waaronder 4 voertuigen en 4 characters. Elke cheatcode 'unlocked' een speelbaar character, zodat je deze niet bij elkaar hoeft te sparen in de game. Voor de Nederlanders die naar Amerika gaan (of er al zitten) zijn hier alvast twee cheatcodes.

Batmobile - MAC788
Penguin Sub - BJH782
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?