World of Warcraft: Wrath of the Lich King

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 13 november 2008
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Cinematic trailer van WoW: Wrath of the Lich King verschenen

Vandaag is er een cinematic trailer verschenen van World of Warcraft: Wrath of the Lich King. Deze MMORPG-game is alweer een tweede uitbreiding van deze populaire World of Warcraft.

World of Warcraft speelt zich af in één grote virtuele wereld, genaamd Azeroth dat is opgedeeld in twee werelden. Met een eigen gecreëerd karakter bewandel je deze wereld online en hoe meer jij met jouw karakter speelt hoe sterker je wordt en hoe verder je in de wereld terecht komt.

Wanneer World of Warcraft: Wrath of the Lich King verschijnt is nog niet bekend, maar de game zal als het goed is aan het einde van dit jaar verkrijgbaar zijn.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?