Codemasters komt met DiRT 2

Geplaatst: 20 november 2008 12:42
Aangepast: 25 juli 2018 13:31
-

Zojuist heeft Codemasters vandaag Colin McRae: DiRT 2 aangekondigd. Colin McRae: DiRT verscheen voor het eerst op de next-gen vorig jaar. De game is een hommage aan de rallylegende Colin McRae zelf, die vorig jaar omkwam bij een tragisch helikopterongeluk.

Dit tweede deel brengt een hoop vernieuwingen met zich mee, waaronder nieuwe locaties, nieuwe rallycoureurs en de vernieuwde tournaments. De belangrijkste vernieuwing zit hem in de online modus. Je kunt in Colin McRae: DiRT 2 head-to-head races tegen elkaar opnemen en nog veel meer nieuwe opties.

Deze off-road racegame verschijnt voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc en er zal een speciale uitgebracht worden voor de Nintendo Wii, Nintendo DS en Sony PSP. Colin McRae: DiRT 2 staat gepland voor komend jaar.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Colin McRae: DiRT 2

Ontwikkelaar:

Codemasters

Uitgever:

Codemasters

Release:

3 december 2009

Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii

Lees meer