Command & Conquer: Red Alert 3

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Command & Conquer: Red Alert 3 onder je kerstboom?

We wisten al een tijdje dat er een nieuwe Red Alert zou gaan verschijnen, maar wanneer het was is voor ons een vraag en voor EA een weet. Vandaag heeft EA echter bekendgemaakt dat ze de game in de kerst willen releasen.

Het bedrijf heeft er het volste vertrouwen in dat deze game in de kerst gaat verschijnen. Vooral omdat ze tijdens de kerstperiode het meeste geld verdienen willen ze deze game in de kerst af hebben. EA zal daarom ook zijn uiterste best doen om hem dan af te krijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?