Counter-Strike: Global Offensive

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 21 augustus 2012
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Counter-Strike: Global Offensive verdween van Steam

Counter-Strike: Global Offensive is op mysterieuze wijze verdwenen van Steam, naast een aantal andere games en DLC's, die inmiddels wel weer terug zijn.

Alle screenshots, videos, Steam achievements en de Store beschrijving van Counter-Strike: Global Offensive zijn ineens verdwenen, waarna de hele game van Steam werd gewist. De game verscheen nog wel in de zoeksectie, maar de Store pagina was volledig verdwenen voor een paar uur. Nadat dit gebeurde bij de pagina van Counter-Strike, gebeurde het ook voor een aantal andere games, DLC's en films op het platform. Valve lijkt het probleem nu op te hebben gelost, aangezien de pagina weer volledig online en hersteld is. Hoe het kwam dat de pagina offline werd gehaald, is nog niet bekend gemaakt door de ontwikkelaar.

De Steam Store pagina van Counter-Strike was op 9 maart een paar uur offline.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?