Counter-Strike: Global Offensive verdween van Steam

Geplaatst: 9 maart 2021 12:05

Counter-Strike: Global Offensive is op mysterieuze wijze verdwenen van Steam, naast een aantal andere games en DLC's, die inmiddels wel weer terug zijn.

Alle screenshots, videos, Steam achievements en de Store beschrijving van Counter-Strike: Global Offensive zijn ineens verdwenen, waarna de hele game van Steam werd gewist. De game verscheen nog wel in de zoeksectie, maar de Store pagina was volledig verdwenen voor een paar uur. Nadat dit gebeurde bij de pagina van Counter-Strike, gebeurde het ook voor een aantal andere games, DLC's en films op het platform. Valve lijkt het probleem nu op te hebben gelost, aangezien de pagina weer volledig online en hersteld is. Hoe het kwam dat de pagina offline werd gehaald, is nog niet bekend gemaakt door de ontwikkelaar.

De Steam Store pagina van Counter-Strike was op 9 maart een paar uur offline.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Counter-Strike: Global Offensive

Series

-

Uitgever

Valve

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

21 augustus 2012

Ontwikkelaar

Valve Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord