Check hier alle The Game Awards 2023 content

Criterion wil geen Black 2

Er waren geruchten dat Criterion's Black een vervolg zou krijgen. Black was een First Person Shooter die in 2006 op Xbox en PlayStation 2 uitkwam. Criterion maakte vandaag bekend dat ze niet bezig zijn met een vervolg.

"Sorry to disappoint you, but as we've mentioned many times on our podcast we're not looking at making another Black game any time soon. Although the rumours never seem to go away and we still get a lot of letters from fans, we're honestly not working on that game at the moment. I doubt the rumours will go away though."

Er komt binnenkort dus geen vervolg, maar er wordt niet uitgesloten dat er nooit meer een nieuwe Black zal komen. De tijd zal het leren.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?