Datum bekend van Xbox Dashboard update

Tot nog toe was er over de release datum van de Fall Update van de Xbox 360 niet meer bekend dan dat het zou gebeuren in de herfst van 2008. Maandenlang moesten we maar speculeren over wanneer de update zou komen, maar nu is de datum wat specifieker geworden.

In een advertentie voor de game Rock Band 2 stond namelijk een kadertje met de tekst dat de dashboard update in november plaats zal gaan vinden. Microsoft heeft zelf nog niets bevestigd, maar het zou goed kunnen dat het gerucht waar is, aangezien de game Gears of War 2 van Microsoft ook in november uit gaat komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?