De Sims 4 krijgt deze zomer twee kits en een uitbreiding

Geplaatst:

Via Twitter heeft het Sims-team wat nieuwe informatie gedeeld over de aankomende maanden. Simmers kunnen deze zomer twee kits en een uitbreiding verwachten.

De Sims 4: Weerwolven is net pas verschenen, maar De Sims 4 krijgt er nog een aantal dlc's bij. In de Tweet is te zien dat het gaat om een build-kit en een style-kit. De cactussen op het vaandel van de build-kit doen vermoeden dat het gaat om een Kit die geïnspireerd is op de woestijn. Of het dan gaat om tuinieren of woondecoratie is de grote vraag. De gehele roadmap wordt aangeduid met 'Rise & Shine' dus heel gek zou dat niet zijn. Wat vooral interessant is, is de nieuwe uitbreiding die in juli of september gaat verschijnen. Het gerucht ging al dat De Sims 4 een High School uitbreiding ging krijgen en dat lijkt nu aannemelijk. Op een vaandel zijn namelijk krijtjes en een afstudeerbaret te bespeuren. Op de site valt dan nog te lezen dat dit seizoen draait om je persoonlijkheid, het vroeg beginnen aan trendsetting en het bereiken van de beste versie van jezelf.

De twee kits en de uitbreiding verschijnen in juli en september. De Sims 4 is te spelen via de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord